Minä

Emmi Heikkinen – Koirien ja kissojen ravitsemusasiantuntija. Lemmikkien ravitsemusneuvontaa vuodesta 2018.

Carnin

Perustin yritykseni Carnin, sillä halusin tarjota täysin puolueetonta ja tieteelliseen tutkimustietoon perustuva ravitsemusneuvontaa ja yksilöllisiä ruokintasuunnitelmia lemmikeille. Ajatus oman yrityksen perustamisesta syttyi vuonna 2013, kun olin saanut ensimmäisen vuoden kotieläinten ravitsemustieteen opinnot päätökseen. Tämän jälkeen aloin määrätietoisesti kerätä lisätietoa nimenomaan lemmikkien ruokinnasta ja tein molemmat opinnäytetyöni koirien ravitsemukseen liittyen. Työskennellessäni eläintarvikeliikkeessä yliopisto-opintojeni ohella huomasin, että palvelulle oli todella kysyntää, sillä joskus asiakaskohtaamiset venyivät jopa tunnin mittaisiksi, kun asiakkailla oli ongelmia lemmikkien ruokinnan kanssa.

Akateemisten opintojeni lisäksi olen työskennellyt useammalla kotimaisella lemmikkieläintenruokaa valmistavalla yrityksellä, joista olen kaikista saanut arvokasta oppia muun muassa raaka-aineisiin ja tuotantoprosesseihin liittyen. Yritystoiminnan starttaamisen jälkeen olen päässyt mukaan useisiin tuotekehitysprosesseihin sekä kouluttamaan muita lemmikkialalla toimivia henkilöitä ravitsemuksen pariin.

Parasta työssä lemmikkieläinten ravitsemusneuvojana on tyytyväiset nelijalkaiset asiakkaat, joiden hyvinvointi on parantunut niille yksilöllisesti räätälöidyn optimaalisen ruokintasuunnitelman avulla.

Mikä ihmeen Carnin?

Carnin tulee sanoista carnivores nutrition, eli lihansyöjän ravitsemus. Tämä tarkoittaa sitä, että teemme ravitsemusneuvontaa koirille ja kissoille. Muiden eläinlajien ravitsemuksen osalta ohjaamme yhteistyökumppaneidemme palveluiden pariin.

 

Yhteistyössä