Carnin – kissan ja koiran ravitsemusneuvonta

Carnin – kissan ja koiran ravitsemusneuvonta tarjoaa yksilöllisiä ruokintasuunnitelmia ja ravitsemusneuvontaa koirille ja kissoille verkossa, pääkaupunkiseudulla sekä Turussa. Ravitsemusneuvonnan pohjana käytetään tämänhetkistä tutkimustietoa sekä kansainvälisiä koiran ja kissan ruokintasuosituksia. Ravitsemusneuvojamme on opiskellut kotieläinten ravitsemustiedettä Helsingin yliopistossa ja erikoistunut sen jälkeen nimenomaan lemmikkien ravitsemukseen. Ruokinnan suunnittelu perustuu aina tarkkoihin yksilölliset tarpeet huomioiviin laskelmiin ja faktatietoon. Vaikka ravitsemus on tiedettä, ei lemmikin ruokinnan tarvitse olla vaikeaa. Ruokintaohjeemme ovat aina selkeitä ja helppoja noudattaa myös kiireisessä arjessa. Teemme ruokintasuunnitelmia sekä kuivaruokinnalla, raakaruokinnalla, kotiruokinnalla että näiden yhdistelmillä aina omistajan toiveiden mukaan kuitenkin lemmikin tarpeet huomioiden. 

Mikä koiran ravitsemusneuvonta?

Koiran ravitsemusneuvonnassa käydään läpi koiran ruokintaa ja tehdään siihen tarvittavia muutoksia. Ravitsemusneuvontakäynnin jälkeen saat aina kirjalliset ohjeet ruokavalion noudattamiseen tarkkoine määrineen. Koiran ravitsemusneuvontaan voi tulla perusterveen koiran kanssa, vaikka sillä ei olisikaan mitään erityisiä ongelmia ruokinnan kanssa. Oikeanlainen ruokinta on iso osa koiran hyvinvointia ja parantaa merkittävästi sen elämänlaatua. Ravitsemusneuvontaan kannattaa tulla ehdottomasti myös, jos koiralla on pieniäkin ongelmia ruokailun kanssa. Ruokintahaasteiden kanssa ei tarvitse olla yksin, sillä apua ja tukea on saatavilla. Yleisiä ruokintaan liittyviä ongelmia ovat esimerkiksi ylipaino, vatsaongelmat, närästys tai allergiat. Meiltä saat myös apua erikoisruokavalioiden noudattamiseen, jos siihen on tarvetta. Erikoisruokavaliot laaditaan aina yhteistyössä eläinlääkärin kanssa. Lisää palveluista voit lukea täältä.

Mikä kissan ravitsemusneuvonta?

Kissan ravitsemusneuvonnassa käydään läpi kissan ruokintaa ja tehdään siihen tarvittavia muutoksia. Ravitsemusneuvontakäynnin jälkeen saat aina kirjalliset ohjeet ruokavalion noudattamiseen tarkkoine määrineen. Kissan ravitsemusneuvontaan voi tulla perusterveen kissan kanssa, vaikka sillä ei olisikaan mitään erityisiä ongelmia ruokinnan kanssa. Oikeanlainen ruokinta on iso osa kissan hyvinvointia ja parantaa merkittävästi sen elämänlaatua. Ravitsemusneuvontaan kannattaa tulla ehdottomasti myös, jos kissalla on pieniäkin ongelmia ruokailun kanssa. Ruokintahaasteiden kanssa ei tarvitse olla yksin, sillä apua ja tukea on saatavilla. Yleisiä ruokintaan liittyviä ongelmia ovat esimerkiksi ylipaino, vatsaongelmat, närästys tai allergiat. Meiltä saat myös apua erikoisruokavalioiden noudattamiseen, jos siihen on tarvetta. Erikoisruokavaliot laaditaan aina yhteistyössä eläinlääkärin kanssa. Lisää palveluista voit lukea täältä.

Miten tilaan ruokintasuunnitelman?

  1. Osta haluamasi palvelu verkkokaupasta
  2. Varaa sinulle sopiva aika ajanvarauksesta
  3. Täytä halutessasi vielä esitietolomake